Onze opvang

Kindcentrum Amby biedt een totaalaanbod voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Binnen alle onderdelen van ons kindcentrum staat het kind centraal. 

De kinder-, peuter-, voor- en naschoolse opvang wordt verzorgd door MIK.

“Samen spelen, leren en ontdekken in een vertrouwde omgeving!”

Kinderopvang (0 - 4 jaar)

Kinderdagverblijf Amby bevindt zich in een aparte vleugel van het gebouw van Kindcentrum Amby. Vanaf 6 weken tot 4 jaar zijn kinderen van harte welkom om te komen spelen, ontdekken, leren én avonturen te beleven. De ruimtes zijn huiselijk ingericht waardoor kinderen (en ouders) zich snel thuis voelen. Op de babygroepen wordt gewerkt vanuit babyspecialisme en in de peutergroepen werken we met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) middels de methode ‘Speelplezier’.

 

Klik hier voor meer informatie

PM-er

huisstijl

BSO

huisstijl

Peuteropvang (2 - 4 jaar)

Onze peuteropvang is huiselijk en uitdagend ingericht. Kinderen voelen zich bij ons thuis en kunnen er heerlijk spelen. We zitten in school, waardoor we snel contact kunnen leggen met de kleuterklassen. Op de groepen wordt gewerkt met de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)-methode ‘Speelplezier’. Zo maken de kinderen spelenderwijs kennis met taal en kunnen zij hun sociale en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkelen.

 

Klik hier voor meer informatie 

Kijk voor meer informatie op de website van het MIK

Buitenschoolse Opvang (4 - 13 jaar)

Bij BSO Amby kunnen kinderen na school lekker komen chillen, kletsen, spelen en genieten. Door de variatie in ruimtes bij onze BSO is er voor elk kind wat wils. Kinderen kunnen bouwen, knutselen, lezen, relaxen, klussen, techniek ontdekken, verkleden, optredens verzorgen, koken, spelletjes doen, buiten spelen, een bezoek brengen aan onze groenvoorziening of zich lekker uitleven in de gymzaal. Genoeg te doen!

 

Klik hier voor meer informatie

Huiselijk

Gevarieerd aanbod

Een locatie

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren